HUGOS KINGS CROSS KINGS CROSS


-

The new Private Dining Room is an extension of Hugos Bar Pizza into the adjacent laneway.

The new dining space wraps around and behind the bar, which as a result becomes the central element in the new overall space. At the glazing line, the sense of theatre is heightened with seated patrons watching the sunken lounge with an eye on the street action beyond.

The palette of finishes internally and externally replicates and extends on the existing with the following: dark stained timber wall panelling; timber clad joinery, leather, bronze mirror and polished concrete floors.

The grain of the sandblasted, stained hardwood lining boards reflects light from hammered bronze wall lights. The bronze mirror-clad columns disappear in the space and reflect the mood of the room and the street beyond.

Credits Brand & Creative by Extension   |  Website by Lettuce